Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak malum ve bapnın dâhilen dışarıya dosdoğru açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli unsur panik pas ile uyumlu olması, panik bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin açıka düşmesidir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın merdivenini tamamlayan unsurlardan bir tanesi zahir ki kapılardır. Bu baplar 360 derece ısıevet dayanıklı üretilmekte ve yangın merdivenlerini 60 ve 90 zaman ortada güvende tutmaktadır. Bunun nedeni kapıların genleşmeye münasip halde üretilmeleridir.

Yapı karınlerinde içki veya maden sandık olan henüz rahat ve kullanışlı yangın kapıları tercih edilebilir.

Panik Durumunu Azaltma: Ani gelişen vakalar sonrasında insanlar panik olabilir ve bulundukları düzlükı bırakma buyurmak icap. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle kolaylık kullanıma sahip olan kapılar yardımıyla insanların panik durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Tasarruf amacı: Majör düzenışmutaş merkezleri veya stadyum kabil kalabalık alanlarda ivedi çıkış kapısı nüshası daha bir küme ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Başkaca, ucuz yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Emniyet: Ivedili çıkışa yardımcı olan kapılar kilitlenme mekanizmasına malik olmamalıdır. Ivedili durumlarda kapıların her an peyda olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında veya yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Antrparantez hareketsiz katlı binalarda da yangın çıkışı behemehâl bulunmalıdır. Birokkalı yerde karşınıza çıkmış olsa da ayrımına varamadığımız yangın bapsı dayanıklı üretilmiş olmalıdır. Sonunda yangın durumlarında kendimizi ve taliımızdakileri emin alana çabucak boşaltma etmiş olabilelim.

Bu esnada elektrikler gitti. Dünyaı derin yaman sardı. Muhasebenin nispetle bulunan ofisten taraf taraftaki mağazaya açılan bir kapı var. Bu kapının anahtarı benim odamda bulunur. Bu anahtarı çökertme telefonu ışığıyla bulunduğu yerden aldım. Bapyı açarken Yiğit ve Yangın Merdiveni Kapısı Sağlam canipıma geldi. Bapyı açıp kendimizi dışarı attık. İş yeri içerisinde iri yaman ve ateş olması cihetiyle bağırsakeriye girip müdahalede bulunamadık. İş yerinde bulunduğum tam bâtıneride kimlerin bulunmuş olduğundan haberim yoktu" niteleyerek lafştu.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayan fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca elverişli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını katkısızlar.

Bu doğrultuda talih bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page